Gaby van Hall

LOBITH – Donderdagavond 10 oktober houdt fotografe Gaby van Hall uit Aerdt een lezing over natuurfotografie, in het Gildehuis in Lobith, in het kader van fotowedstrijd Beeld van de regio.
Van Hall maakt portretfoto’s bij mensen thuis of op het werk, maar kan ook rustig een dag in een boomgaard rondbrengen, op zoek naar een beeld dat de sfeer vangt en wachtend op het juiste licht. ,,Met een digitale camera denken mensen vaak minder na over wat ze in beeld hebben als ze afdrukken dan vroeger met fotorolletjes. Ik wil mensen graag een zetje geven weer beter te gaan kijken, ook op kleine dingen te letten, en te proberen een gevoel in de foto vast te leggen.”
Zowel beginnend fotografen als mensen met meer ervaring kunnen bij haar dus inspiratie opdoen.

Insturen voor fotowedstrijd Beeld van de regio kan nog tot en met 13 oktober.

Iedereen die woont of werkt in Rijnwaarden kan in totaal met negen foto’s aan de wedstrijd meedoen, verdeeld over de thema’s natuur, monument en verenigingsleven.
Na de lezing van Van Hall heeft u dus nog drie dagen om foto’s in te sturen; zowel nieuwe foto’s gemaakt met haar tips in het achterhoofd als een eerder dit jaar gemaakte opnamen.
De lezing in het Gildehuis, Dorpsdijk 16 in Lobith, begint om 20.00 uur, toegang 3,50 euro, graag aanmelden via beeldvanderegio@gmail.com.
Op www.beeldvanderegio.nl meer informatie over de fotowedstrijd, op www.picturesbygaab.com meer over Gaby van Hall.

Bron: Liemers, Rijnwaarden/Zevenaar Post

Previous post:

Next post: