Het Olde Tollus – Jubileumjaar


TOLKAMER-LOBITH – Carnavalsvereniging Het Olde Tollus uit Lobith/Tolkamer viert dit jaar haar 55-jarig bestaan. Wie prins Bart den derde als prins zal opvolgen en zich daarmee onder de oud prinsen (zie foto) mag scharen is tot op heden nog een verrassing.

Het Olde Tollus start op 19 oktober met de eerste activiteit. Op deze dag zal de jaarlijkse actie ‘Wie wordt prins carnaval?’ gehouden worden. Loten zijn te koop voor € 1,- per stuk. Indien men de naam van de prins raadt, wint men € 111,11.

De naam van de prins zal bekend worden gemaakt op de eerste pronkzittingsavond. Deze avond is op vrijdag 8 november. Tevens is er nog een zitting op 9 en op 10 november.
Vanwege het jubileumjaar zullen dit jaar de meeste (oud)spelers van de afgelopen 11 jaar op de bühne zijn terug te zien.

Op zaterdag 7 december wordt een speciale jubileumavond georganiseerd. Deze avond zal starten vanaf 18.00 uur met een receptie en om 20.00 uur is er een feestavond met medewerking van Commercial Break. Tijdens deze avond is iedereen van harte welkom. Toegang gratis.

Previous post:

Next post: