Op zondagmiddag 17 december organiseert de Leo-Harmonie Lobith-Tolkamer, in samenwerking met het Ritmisch Koor Babberich, in het Gildehuis in Lobith een muzikaal ondersteund evenement met als thema “All You Need is Love (in Lobith). Na een succesvolle avond met lokaal bekende Maestro’s zal de harmonie nu letterlijk en figuurlijk haar pijlen richten op Cupido!

In een romantische en kerstachtige sfeer is er, naast muzikale klanken van onder andere koor en harmonieorkest, aandacht voor liefdevolle berichten, worden er mensen in het zonnetje gezet en mensen bedankt. Daarnaast heeft de harmonie nog een muzikale verrassing in petto voor de bezoekers van dit evenement. Wat dat is? Dat houdt de Harmonie nog graag even geheim.

Het programma is afwisselend en bestaat uit op film opgenomen (kerst)boodschappen en bedankjes, mensen die in de zaal andere mensen willen bedanken en uiteraard veel muziek. Presentatie van dit evenement is in handen van Carla Droste en Edwin Steverink.

Kaartverkoop voor dit evenement start vanaf 1 december. Kaarten zijn te koop voor 7,50 euro per stuk (dat is inclusief consumptie en garderobe) bij bloemisterij Cor Stuyt in Lobith en tankstation Avia in Tolkamer.
Het evenement start om 15:00 uur en zal om 17:30 uur zijn afgelopen.

Zaal open vanaf 14:30 uur.